De kapoenen in onze klas zijn...

Hala, Thibault, Jens, Manon, Mert, Jason, Merve, Silke, Milan, Elle, Bryan, Siebe, Noortje, Merel, Cyriel, Jules, Zahra, Lara, Seppe, Antoineta, Anna Livia, Dilara, Liana, Elias, Amber, Kane, Robbe en Arjen.

27-12-2011

Gelukkig 2012 !

De laatste schooldag voor de vakantie was er een kerstfeestje in de klas.
Onder de kerstboom lag voor iedereen een cadeautje en in de namiddag dronken we kinderchampagne en mochten we chips en kaasjes eten !
We wensen iedereen prettige feesten en een gelukkig nieuwjaar in 2012 !



21-12-2011

Schrijfdans

Samen met het eerste leerjaar oefenen we de schrijfmotoriek op regelmatige basis a.d.h.v. schrijfdans om zo tot een vloeiender handschrift te komen.
De kleuters kunnen de bewegingen en vormen op verschillende manieren ervaren en dit met verschillende materialen (wasco's, scheerschuim, verf, badschuim, …)

Bonjour Flonflon

We zijn  gestart om taalinitiatie Frans aan te bieden aan de hand van de methode "Oh là là !"

Flonflon is een klein, lief schaapje en droomt ervan om zangeres te worden.  Ze kan heel mooi zingen en ze vindt het heel leuk om zich te verkleden.
Dit jaar mag Flonflon ook mee naar huis!  Elke vrijdag is er iemand die het tasje meekrijgt om samen met Flonflon leuke dingen te doen. 
In het dagboek schrijven de ouders iets over het weekend samen en kunnen er ook enkele foto’s toegevoegd worden.


08-12-2011

Sint op bezoek

Ook dit jaar waren er geen stoute kinderen en kwam de Sint met zijn Pieten op bezoek op 6 december.
De Zwarte Piet die de boot gemist had was toch nog op tijd op school geraakt met zijn fiets en had voor iedereen een leuk cadeautje en een lekker zakje koekjes en mandarijntjes. Tot volgend jaar Sint !