De kapoenen in onze klas zijn...

Hala, Thibault, Jens, Manon, Mert, Jason, Merve, Silke, Milan, Elle, Bryan, Siebe, Noortje, Merel, Cyriel, Jules, Zahra, Lara, Seppe, Antoineta, Anna Livia, Dilara, Liana, Elias, Amber, Kane, Robbe en Arjen.

27-11-2011

Grootoudersfeest 2011

Op 24 en 25 november was er ons jaarlijks grootoudersfeest op school. Dit jaar was het thema "Sprookjes".  Wij dansten op het sprookje van Hansje en Grietje.  Iedereen deed het supergoed.  Bedankt aan alle oma's, opa's en mama's voor het aankleden van de Grietjes en heksen !

20-11-2011

Voorlezen door de juf van het eerste leerjaar

De jaarlijkse Voorleesweek startte dit jaar op vrijdag 18 november. Zo willen we iedereen oproepen om zelf ook met je kind op regelmatige basis een voorleesmoment in te lassen.
Juf Els van het eerste leerjaar deed dit alvast met de derde kleuterklas en las voor uit het boek van 'Goudlokje en de drie beren'.
Zo konden de kleuters van K3 al eens wat beter kennismaken met de juf van volgend jaar.
De kinderen van het eerste leerjaar kwamen nog eens terug naar K3 om voorgelezen te worden.
Iedereen vond juf Els van L1 héél leuk en lief !





Op bezoek in het dagcentrum

Op donderdag 17 november gingen we naar het dagcentrum achter de school.  We deden daar samen met de senioren een paar activiteiten in kleine groepjes.  Zo ondervonden de kleuters dat het ook met oudere mensen leuk is om samen te puzzelen of een gezelschapsspelletje te spelen.
Er waren zelfs een paar senioren die de kou konden trotseren om een spelletje te petanquen.
Ondertussen werd er ook lekkere verse soep gemaakt die we nadien in de klas konden opdrinken.
Bedankt aan de bereidwillige mama's om een groepje te begeleiden.

11-11-2011

Het spookt in onze klas...


Deze week gebeurden er vreemde dingen in ons klasje...
Het was er opeens heel donker en hier en daar kwamen we een spook tegen. Er was zelfs een lichtgevend spook dat we in ons donker hoekje goed konden zien. Ook in de poppenkast kwamen spoken dansen op thriller muziek. En waren de kleuters bang? Nee, natuurlijk niet! We maakten zelf een spokenkrans met lichtgevende verf om hun kamer een beetje te verlichten 's nachts. Het was een spookachtige, maar leuke week!


spoken